HATAY / DÖRTYOL - İlk Kurşun Anaokulu

İlk Kurşun Anaokulu

NUMUNE EVLER MAH. STAD CAD. ILK KURSUN ILKOKULU BLOK NO 20 DÖRTYOL / HATAY
Vizyon
İlk Kurşun İlkokulu misyonu, Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören; İşleri yapan değil; İsleri doğru yapan, Sorgulayan, Araştıran, Sağlıklı, iletişim kuran, yasamı kullanma becerisini kazanmış ,düşünen düşündüren, Demokratik kişilik eğitimi alan; herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir
Misyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine barındıran, ayni zamanda da sevgi, dostluk ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri. Fikirlere değer verilen, Fikir alışverişinin gerçekleştirildiği, Okumanın ve kendini gerçekleştirmenin yaygın olduğu bir dünya oluşturmaya katkı sağlamaktır.
DOĞALGAZ YAKITLI KALORİFER KALORİFER
İNGİLİZCE İNGİLİZCE
ŞEHİRİÇİ DOLMUŞ
Yerleşim Yeri
Hatay ili Dörtyol ilçesi Numune Evler Mahallesi,320 ada 17 parsel üzerinde, toplam 6482 m2 arazi yüzölçümüne sahip okulumuz etrafında, aynı ada bölgesinde 4,5,6,7,8,9,10,11,12 ve 13 nolu parseller yer almaktadır.
İLE 90 KM İLÇEYE 500 M
Öğrenci Sayısı (66 Erkek, 61 Kız)TOPLAM=127